Buborékvarázsló Budapesten
Biztos, hogy nem álmodtam, mert az Otthon Édes blog gazdája is találkozott az ideiglenesen hazánkban állomásozó...
Biztos, hogy nem álmodtam, mert az Otthon Édes blog gazdája is találkozott az ideiglenesen hazánkban állomásozó...
A tél elengedhetetlen itala a forralt bor, amelyet a karácsonyi vásárokban borsos áron és elég silány minőségben szoktak árulni, így sokan inkább elkészítik maguknak otthon. De hogyan készítsük el a legtökéletesebb forralt bort? Az Otthon, édes blog ennek járt utána.
Az Otthon, édes blog friss bejegyzésében bemutatja a schönbrunni adventi vásárt.
Az Otthon, édes blog szerzője élőben is megcsodált néhány mozaikot a Nápoly közeli Pompeiiben és Herculaneumban. A mozaikokról készített képeket blogján is közzétette.
Megszületett az első magyarországi Michelin-csillag elismerés, amit egy budapesti étterem kapott - olvasható az Otthon, édes blogon.